Kuinka hoidat grilli hyvin

Grillit eivät ole kovin halpoja, ja siksi on varmistettava, että noudatat kaikkia tarvittavia varotoimia, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Jotta grillisi pysyy turvallisena ja terveenä, sijoita se puhtaaseen paikkaan, jossa se on hyvin suojattu lämmöltä, auringonvalolta ja sateelta.
Kaiken huolellisuuden jälkeenkin hyväksyt sen tosiasian, että grillin korjaus on väistämätöntä. Pääsyy tähän on, että se pysyy ulkona ja kestää kaikki sääolosuhteet. Monet tekevät pienet korjaukset itse. Jos haluat myös antaa laukauksen, sinun on ensin ymmärrettävä grillin mekanismi ja muutama elementti.
• Ennen kuin aloitat korjauksen, varmista, että polttoainesäiliö on sammutettu eikä se ole energiatilassa.
• Korjauksen aikana sinun on ensin poistettava ylin ritilä ja täytettävä sitten kaikki laavakivet.
• Sinun on tarkistettava eri tekijöitä, jotta tiedät ongelman todellisen syyn. Useimmiten sytytin lakkaa toimimasta. Joten jos haluat selvittää sen, aseta peili sen taakse ja käännä sytytyskytkintä useita kertoja. Jos näet siellä syttyvän kipinän, se tarkoittaa, että se on toimintakunnossa.
• Epätasainen lämmitys on toinen suuri ongelma, joka tulee esille satunnaisesti. Se johtuu polttimien sisällä olevista jäämistä. Voit puhdistaa polttimen pienellä harjalla.
• Irrota seuraavaksi koko poltinlevy. Irrota sen putket varovasti ja ota se pois. Puhdista se kaikesta rasvasta ja liasta.
• Polttimen alle kertyy paljon pölyä ja likaa. Harjaa se pois.
Tämä ratkaisee suurimman osan grillin ongelmista. Jos et kuitenkaan ole asiantuntija tällä alalla, voit soittaa ammattilaiselle ja hakea hänen palvelujaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Must Read